Masia Can Puig de Vallferosa

Puig de Vallferosa:

Construccions Carulla ha realitzat a Masia Can Puig de Vallferosa un dels seus treballs més ambiciosos. La remodelació total d’una antiga masia/casa pairal convertint-la un establiment de turisme rural totalment equipat.

L’obra s’ha desenvolupat per fases amb col·laboració de diversos professionals i empreses del sector de la construcció, aïllaments, piscines climatitzades, etc.

1

Construccions Carulla ha treballat a l’obra desenvolupant treballs propis de la seva activitat i també coordinant tots els equips i els altres professionals implicats.

Un dels reptes de l’obra era l’acompliment dels terminis d’execució. En una obra d’aquesta magnitud, els plaços previstos d’obra acostumen a allargar-se, però en aquest cas no ha estat així. La diligencia i previsió en tot el procés constructiu a fet possible que els treballs es portessin a terme segons les previsions temporals definides inicialment.

La puntualitat en l’acabament de les obres ha permès als propietaris començar a explotar la Masia Puig de Vallferosa en la campanya turística estiuenca que tot just ara comença.

El passat dia 1 d’abril es va inaugurar la casa, amb capacitat per allotjar fins a una vintena de persones en nou habitacions decorades amb tot tipus de detalls.

Cal dirque la restauració de tot el conjunt arquitectònic s’ha fet conservant la rusticitat existent, però també adaptant-hi tot tipus de comoditats que el segle XXI exigeix.

Per treballs com aquests és pels quals Construccions Carulla se sent orgullós de la feina ben feta que fa anys que està desenvolupant a tot el territori.