Història

Treballs de restauració de façana (1998 )
Treballs de restauració de façana (1998 )

Construccions Carulla recull el testimoni de més d’una generació familiar en el sector de la construcció.

El 1998 va ser un any clau, Ramon Carulla Caballé,  inicia el seu projecte d’emprenedoria personal i comença a posar èmfasi en el fet d’oferir un servei molt més personalitzat, tenint cura en tot moment, de les necessitats del client. Incorpora valor afegit aprofitant l’experiència acumulada en la col·locació de pedra.

La pedra ha estat i és, un element natural utilitzat des de fa milers d’anys en construcció, a cada zona amb les seves particularitats però amb el nexe comú de tractar-se d’un producte pròxim, de gran resistència i bellesa.

Façana totalment rehabilitada a Conill / Pujalt.
Façana totalment rehabilitada Pujalt.
070_DSC6232_800px
Pilones de pedra com a marc d’una piscina particular.

De sempre hi ha hagut diversos tipus de pedra disponibles com a material de construcció. Construccions Carulla n’és  especialista, i això fa que pugui aprofitar de cadascuna d’elles, les seves característiques genèriques per poder aconsellar als clients de forma precisa.

 

Construccions Carulla pot fer treballs específics de reconstrucció, reforma,  adequació d’habitatges, etc,  aprofitant i posant en valor el patrimoni de les construccions existents que necessitin ser restaurades o reformades.

Ser una empresa integral, capaç de portar a terme construccions completes, tant d’obra nova com de restauració i reformes, fa que pugui  assessorar a cada client, en funció de les seves necessitats i preferències.

Treballs de restauració façana, teulada  i volta.
Treballs de reconstrucció capella de Conill / Pujalt. Teulada, façana i volta.
Disseny personal de foc a terra.
Disseny personal de foc a terra.

A part de qualsevol treball de construcció, Construccions Carulla s’ha especialitzat també en el disseny, desenvolupament i muntatge de focs a terra i barbacoes, creades i muntades de forma totalment artesanal.

Poder oferir aquest producte, sobretot en entorn rurals i urbans, va en la mateixa direcció que la seva filosofia general. Conservar una forma de fer tradicional, però a l’hora totalment modernitzada.

Foc a terra de disseny personalitzat.
Foc a terra de disseny personalitzat.

Anys d’experiència en el sector ha permès a Construccions Carulla conèixer de primera ma totes les especificitats del negoci, i poder integrar perfectament la seva especialització en col·locació de pedra i focs a terra/barbacoes en qualsevol projecte de construcció que ho necessiti.

 

 

 

028_DSC5893_800px
Reconstrucció i rehabilitació total de vivenda en entorn rural.
Foc a terra rural en vivenda de nova construcció.
Foc a terra rural en vivenda de nova construcció.

cropped-logo_carulla_baixaq_72ppp_0011.jpg

Ramon Carulla Caballé
C/ Indústria 2
25270 Sant Guim de Freixenet
Telèfon: 973 55 63 42 i 669 394 039
Mail: construccionscarulla@gmail.com
web: www.construccionscarulla.wordpress.com