Pedra, material aïllant.

Una de les moltes propietats de la pedra com a material de construcció és  el fet que podem utilitzar-la com a material aïllant.

Vegem-ne exemples pràctics:

  • Podem utilitzar la pedra en construcció de cellers, bodegues, etc aprofitant la capacitat de la pedra per a crear ambients controlats de temperatura i humitat:

  • Podem utilitzar pedra en façanes exteriors utilitzant-la com a primer element d’aïllament de qualsevol tipus de construcció, ja sigui un  habitatge, un local comercial, un magatzem, etc …

  • Podem utilitzar pedra en parets interiors complementant perfectament aïllaments acústics i sonors:

  • Podem utilitzar pedra també en la construcció de Focs a Terra, aprofitant-ne la resistència i combinació amb altres elements típics d’aquest tipus de construcció, conservant l’estructura i potenciant l’us d’altres materials específics en aquest tipus d’elements:

  • Podem utilitzar la pedra en ambients concrets, i amb característiques específiques en quant a humitat ( p.exp:piscines interiors ) etc

En aquest post ens hem centrat en la capacitat de la pedra com a element aïllant de temperatura, humitat, sorolls, etc, però n’hi ha d’altres, que anirem veient pròximament. Us anirem informant !

A Construccions Carulla de Sant Guim de Freixenet som especialistes en la col·locació i construcció amb pedra, ens agrada la pedra, sabem treballar-la i podem assessorar-vos perfectament en qualsevol dubte que tingueu.

Si en voleu més informació podeu visitar el nostre blog, així com la nostra pàgina oficial a FaceBook. D’aquesta forma estareu informats en tot moment sobre la nostra activitat.

cropped-logo_construccions_horitzontal-blog.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s