Construcció d’enllosats i terres de pedra.

Al blog de Construccions Carulla seguim publicant articles relacionats amb tècniques i materials de construcció. Com ja sabeu una de les nostres especialitats és la pedra. Per això, avui us volem parlar d’un dels seus usos específics:

  • La construcció d’enllosats i terres.

POSAR_NOM_BaixaQ_72ppp_800px_006 18.07.02

Algunes de les raons que aconsellen fer un enllosat de pedra i no amb altres materials de construcció més habituals són:

  • La seva resistència: La pedra és una material natural que s’ha format a partir d’un procés de milers d’anys. El propi procés de sedimentació i compactació aconsegueix que les micro capes que conformen cada llosa de pedra tingui uns índex d’impermeabilitat, resistència i durabilitat excepcionals.

POSAR_NOM_BaixaQ_72ppp_800px_005 18.07.02

Per dir-ho d’una altre manera, són les mateixes condicions geològiques i climàtiques de cada zona les que han provocat la formació dels diversos tipus de pedra.

Per exemple, a comarques com la Segarra, l’Anoia, l’Urgell i la Conca de Barberà , hi podem trobar pedra calcaria molt compacta i excel·lent per aconseguir acabats rugosos, conservant les característiques que hem comentat abans de durabilitat i resistència.

  • Una estètica rústega i tradicional, amb formes molt originals: Cal dir que la pedra ofereix múltiples possibilitats de col·locació, i això permet una personalització total de l’espai, amb combinacions exclusives que donaran autenticitat i originalitat al resultat final de l’obra.

POSAR_NOM_BaixaQ_72ppp_800px_002 18.07.02

A més, hi ha la possibilitat de combinar els terres de pedra amb altres tipus d’acabats d’estètiques i propietats complementàries entre ells. La varietat d’opcions és infinita i això fa que us puguem oferir un treball inèdit i totalment adaptat a les vostres necessitats.

El d’avui ha estat un article informatiu sobre un ús concret que pot tenir la pedra com a material de construcció en enllosats i terres, però n’hi ha més, que anirem publicant regularment, al nostre blog, així com la pàgina oficial de FaceBook. de Construccions Carulla.

logo_construccions_horitzontal-blog

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s